Sensualité - Smyslnost - Boudoir

18.04.2013 18:37

Sensualité - Smyslnost - Boudoir

Vaše smyslné fotografie nyní za zaváděcí cenu 1000,-

              Toužíte po něčem intimním, jemném, smyslném. Bez vulgarity. Něžném a ženském?

  Něčem, co Vašeho přítele, manžela určitě velmi mile překvapí. Dejte mu své fotografie, které Vás vykreslí v naprosto odlišném obraze, než v jakém je zvyklý Vás vídat. Nestyďte se za své křivky a obliny. Naopak dejte na obdiv svoje ženství.

O focení:

Fotí se v pohodlí mého bytu, kde se můžete upravit, nalíčit, učesat. Je vhodné mít sebou více variant oblečení. Není nutné být jen ve spodním prádle. Velmi hezky vypadají také různá tílka, košilky apd. Dobře poslouží také klasická bílá košile nebo zajímavá halenka. Samozřejmostí jsou punčošky a lodičky.

Doporučuji využít služby vizážistky - cena za nalíčení je 300,-  Užijte si ten luxus, kdy se někdo o Vás takto příjemně postará. Vězte, že je opravdu rozdíl mezi tím, jak jste zvyklá se běžně líčit a mezi tím jak Vás nalíčí vizážistka znalá techniky fotomake-upu. Vaše proměna ve femme fatale bude tak dokonalá.

Z focení obdržíte do 7 dní 5 zpracovaných fotografií v elektronické podobě. Fotografie si můžete nechat vytisknout sama, popř. si jejich tisk můžete doplatit přímo u mě a v tom případě dostáváte fotografie v el.podobě i na papíru.

Ukázku fotografií naleznete ve fotogalerii v sekci "Sensualité"

Pozn. Fotografie nejsou zveřejňovány bez Vašeho předchozího souhlasu! V případě souhlasu s poskytnutím fotek pro ukázku, nejste na fotkách označována jménem. Ctím Vaše soukromí.

 

 

 

"Jaký užitek má hloubka ostrosti, když chybí odpovídající hloubka pocitů?"
W.Eugene Smith